portals php
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
portals php
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
portals php
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIA Zvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
portals php
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIA Apkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
portals php
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
portals php
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
portals php
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
portals php
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
portals php
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
portals php
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.